Thaisild

Thaisild er en av de nyere sildevariantene på frokostbordet i jula, hos oss. Det høres kanskje merkelig ut å blande sild med thai, men denne sildevarianten har gjort stor suksess hos oss.

1 lite glass sursild

3 ts ingefær, veldig finrevet

1 rød chili, finhakket

1 ts grønn chili, finhakket

3 ts finhakket sitrongress

6 ss majones

6 ss seterrømme

2 ss frisk koriander, finhakket

6 ss kokosmelk

6 ss riseddik

1/2 lime

Ta sildebitene opp av laken og la dem renne av seg på tørkepapir.

Rør sammen majones, seterrømme, kokosmelk og riseddik og smak til med lime.

Tilsett resten av  ingrediensene og la det trekke i et døgn i kjøleskapet før den spises.

Thaisild
Thaisild

Du finner masse spennende oppskrifter på sild HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-posten din her. Det er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese