Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones

Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones er en favoritt hos oss. Fersk tunfisk smaker nydelig og kan sikkert falle i smak hos gjester som egentlig ikke liker fisk også. Denne varianten med sprøstekte potetsticks, tunfiskmajones og asparges kan gjerne serveres til gjester.

Start med tunfiskmajonesen:

1 pose majones

1 boks tunfisk i gelé

1/2 lime

1 ss grov sennep

Bland alt og la det stå kaldt til den skal serveres.

 

Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones
Potetsticks

Oppskrift på potetsticks finner du HER.

Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones
Tunfiskmajones

 

Tunfisk:

Tunfisken krydres med salt og pepper og grilles på sterk varme som en biff (ca. 2 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen).

Server med tunfiskmajonesen, potetsticks og smørdampede asparges. Jeg har lagt en kvast timian på toppen.

Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones
Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones

 

Du finner flere spennende, velsmakende og varierte retter med tunfisk og andre fiskeslag her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese