Tuvas lapper

Tuvas lapper er nydelige, spesielt når de er nystekte og fortsatt varme. Hun steker dem på takke, men om du ikke har det, kan du bruke en teflonpanne. Det tar bare litt lengre tid. Denne oppskriften gir ca. 16 deilige lapper.

Tuvas lapper

 

7 dl melk, eller halvblandet melk og fløte

100 g smør, smeltet og avkjølt

6 egg

8 ss sukker

600 g mel

4 ss bakepulver

1 ts salt

Bland sammen alle ingrediensene. Stek dem på smurt takke til de er gylne på begge sider. Bruk ca. 1 dl røre til hver lapp. Tuvas lapper avkjøles på rist og serveres med rømme og syltetøy eller smør og brunost.

Tuvas lapper med rømme og syltetøy
Tuvas lapper med rømme og syltetøy

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

En tanke om “Tuvas lapper

Stengt for kommentarer.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese