Tyskland – Norge: Kielbåten

Tyskland – Norge: Kielbåten har flere spisesteder å velge i mellom. Om du liker buffet, har de en stor en, med mye å velge i. Jeg liker best å få maten servert og da finnes det en pizzarestaurant, en á la carte og en gourmetrestaurant. Vi testet de to siste da vi var på Kielbåten sist.

Dag 1:

Middagen på dag én la vi til gourmetrestauranten, hvor vi spise en 7-retters meny med tilhørende vinpakke. Vi har spist på denne restauranten flere ganger tidligere, med varierende grad av tilfredshet. Denne gangen var den sånn ca. midt på treet, men slett ikke dårlig.

Vinene passet godt til og vi måtte innom taxfree og kjøpe et par av dem med hjem.

Tunfisk:

 

Kongekrabbe:

 

Skrei:

 

Foie gras:

 

Ibericogris:

 

Ost:

Dessert:

Du føler deg velkommen og ivaretatt på denne restauranten. Betjeningen er imøtekommende og kunnskapsrike. Det er passe avstand mellom bordene og  behagelig, lavt lydnivå. 

Dag 2:

Dag 2 spiste vi både lunsj og middag på á la carterestauranten, hvor jeg synes kvaliteten er stabilt høy.

Til lunsj falt valget på en asiatisk nudelsalat med kylling. Dressingen var litt for skarp i smaken etter min gane, og burde vært rundet av, men resten av retten smakte veldig godt.

Middagen ble en treretters:

Til forrett spiste jeg krepsehaler med mousselinesaus og gratinert ost og det smakte helt nydelig.

 

Til hovedrett falt valget på kalvefilet, med landpaté, løkkompott, morkelsaus, sautert sopp og
fondantpotet. Kalvefileten var litt for mye stekt, etter min smak, men saftig. Retten smakte for øvrig nydelig.

Til dessert valgte jeg dekonstruert Snickers, som var sjokolademousse, karamelliserte peanøtter,
sjokoladecrumble, karamell-is og salt karamell.

 

Du finner flere innlegg fra reiser og restauranter, fra inn- og utland her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese