Hjemmelagd müsli

Hjemmelaget müsli kan tilpasses enhver smak og den kan bli sunnere enn ferdigkjøpt, siden du har kontroll på sukkermengden. Jeg slumper i vei og varierer min etter hva jeg har lyst på og har i skuffer og skap, så det blir aldri den samme oppskriften, men her er en variant. Den smaker godt, både med melk på, men er også deilig å blande inn i yoghurt.

1 pk havregryn

1 pk solsikkekjerner

1/2 pk tørka bringebær

1/2 pk tørka jordbær

1 pk tørka blåbær

1/2 pk kokosnøtt i skiver

100 g rosiner

Om du ønsker mer søtt enn det som kommer fra den tørka bæra, kan du tilsette litt honning.

Bland alt sammen og oppbevar i tett boks, så holder den lenge.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese