OM MEG

Jeg er ei dame i min beste alder, noe jeg har vært en stund

Jeg er mat- og interiørglad og elsker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme suvenir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell.

Mottoet mitt er: «Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?». Smakspanelet mitt, er kjæresten min, mine to sønner, venner og familie. Både Kjæresten min, som også er mannen min og den eldste sønnen min, er tusenkunstnere. De kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre de har laget i bloggen min. Den andre sønnen min har blitt en skikkelig flink hobbykokk og har spesialisert seg på mat fra Østen. En del oppskrifter er også fra niesen min. Hun er en mester på desserter og kaker.

Bloggen startet som en kokebok for meg og mine nærmeste, men har vokst seg stadig større. Jeg håper du også vil finne glede i bloggen min og prøve deg på noen av oppskriftene.