Kyllingruller med deilig fyll

Kyllingruller med deilig fyll blir saftig og godt og kan gjerne serveres i selskap. Jeg har lagd dem med estragonsaus, båtpoteter og stekte, strimlede rotgrønnsaker, men det er masse annet tilbehør som passer godt også.

Kyllingruller

1 kyllingfilet per person (eller 2, hvis de er små)

Estragon

Tørket chili

Reven ost (jeg har brukt en blanding av mozzarella og cheddar)

1 baconskive per kyllingfilet

Start med å banke kyllingfileten flat mellom to biter plastfolie. Strø på salt, pepper, litt tørket chili, estragon og reven ost .

 

Rull sammen og rull baconskiver rundt. Stekes på grill eller i stekepanna, til kyllingen er gjennomstekt, men ikke tørr.

Serveres med for eksempel estragonsaus, båtpoteter og stekte strimlede rotgrønnsaker.

Sausen:

2 finhakkede løk

Litt smør til steking

1/2 ltr fløte

4 ss kyllingfond

Masse frisk estragon (du kan gjerne bruke 2 ss tørket)

1 ss karamellsaus fra flaske

2 laurbærblad

Salt og pepper

Brun løken i smør. Tilsett fløte, kyllingfond, estragon, karamellsaus, laurbærblad og pepper. La det koke til det tykner av seg selv, før du smaker til med salt og kanskje mer pepper.

Båtpoteter:

Risle litt olivenolje i en langpanne, del potetene i båter, legg dem i langpanna, ta på salt og pepper, risle over litt mer olje og sette dem i ovnen på full guffe. Når de begynner å få litt farge, skrus varmen ned til 200 grader og la dem steke til de er sprø utenpå og myke inni.

Oppskrift på stekte, strimlede rotgrønnsaker finner du HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis. 

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Hjemmebaktbrøddagen

Varmt hjemmebakt brød er noe av det beste som finnes. Da trenger jeg ikke pålegg, bare smør, som smelter inn i brødet. Grytebrød, som er en av de mest populære oppskriftene på bloggen er lettvint og kjempegodt og du finner oppskrift her.

Hjemmebaktbrøddagen

Varmt hjemmebakt brød er noe av det beste som finnes. Da trenger jeg ikke pålegg, bare smør, som smelter inn i brødet. Grytebrød, som er en av de mest populære oppskriftene på bloggen er lettvint og kjempegodt og du finner oppskrift her.

Hjemmebaktbrøddagen

Varmt hjemmebakt brød er noe av det beste som finnes. Da trenger jeg ikke pålegg, bare smør, som smelter inn i brødet. Grytebrød, som er en av de mest populære oppskriftene på bloggen er lettvint og kjempegodt og du finner oppskrift her.

Fast Food Day

Fast food blir ofte betegnet som junk food, men grillet kylling, pizza, pølser, pommes frites, løkringer, burgere og kebab kan også være god og næringsrik mat.

Du finner oppskrifter på burgere med tilbehør her.

 

Fast Food Day

Fast food blir ofte betegnet som junk food, men grillet kylling, pizza, pølser, pommes frites, løkringer, burgere og kebab kan også være god og næringsrik mat.

Du finner oppskrifter på burgere med tilbehør her.

 

Fast Food Day

Fast food blir ofte betegnet som junk food, men grillet kylling, pizza, pølser, pommes frites, løkringer, burgere og kebab kan også være god og næringsrik mat.

Du finner oppskrifter på burgere med tilbehør her.

 

Pizza with the Works Except Anchovies Day

Pizza-med-alt-utenom-ansjos-dagen er vel en av matdagene med lengst navn. Jeg liker ansjos på pizza, men resten av familien min er ikke så begeistret. Jeg har mange pizzaoppskrifter og virkelig noe for enhver smak. Du finner oppskriftene her.

       

Pizza with the Works Except Anchovies Day

Pizza-med-alt-utenom-ansjos-dagen er vel en av matdagene med lengst navn. Jeg liker ansjos på pizza, men resten av familien min er ikke så begeistret. Jeg har mange pizzaoppskrifter og virkelig noe for enhver smak. Du finner oppskriftene her.

       

Pizza with the Works Except Anchovies Day

Pizza-med-alt-utenom-ansjos-dagen er vel en av matdagene med lengst navn. Jeg liker ansjos på pizza, men resten av familien min er ikke så begeistret. Jeg har mange pizzaoppskrifter og virkelig noe for enhver smak. Du finner oppskriftene her.