Baconpoteter er knallgodt og smaker deilig til retter av både kjøtt og fisk. Oppskriften er passe til 4 personer.
800 g minipoteter, delt i 6-8 terninger
2 løk, delt i små terninger
Olivenolje
125 g bacon i terninger
1 pose reven parmesan
Risle en ildfast form med olivenolje, legg i poteter og løk og rør godt, så de har fått olje på alle kanter og sett i ovnen på 200 grader til potetene er gylne og gjennomstekte. Rør av og til.
Hell baconet i en annen ildfast form og sett i samme ovn til det er sprøtt og godt. Bland baconet med potetblandingen, dryss over parmesan og la alt steke videre til parmesanen har fått fin farge.

Du finner flere spennende og velsmakende potetretter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.