Fårikålens dag

Fårikålens dag eller fårikålens festdag er alltid siste torsdag i september hvert år og her blir den feiret som seg hør og bør. Jeg bruker oppskriften som mormoren min brukte, i hvert fall så nær det er mulig. Hun lagde nesten all mat på slump og det gjør vanligvis jeg også. Jeg koker alltid kjøttet et par timer før jeg legger i kålen, så kjøttet ramler nesten av beinet og blir helt fantastisk.

Oppskriften min finner du her.

Disse to små søte lammene bruker jeg til pynt når jeg serverer fårikål. De har jeg kjøpt i en interiørbutikk i Hokksund.

 

Fårikålens dag
Fårikålens dag

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese