Rabarbradaiquiri

Rabarbradaiquiri

Rabarbradaiquiri er en velsmakende drink med god smak av rabarbra, uten å være for sur. Du må lage en rabarbrasirup først, men jeg anbefaler å lage litt av den, så du har til flere runder.

Rabarbrasirup:

1 bunt rabarbrastilker (prøv å velge de rødeste)

500 g sukker

1 ltr vann

2 vaniljestenger

Del vaniljestangen deles på langs og skrap ut frøene. Kok lake på vann, sukker, vaniljestengene og frøene. Skjær rabarbraen i tynne skiver, tilsett dem i den kokende laken og kok det opp igjen. Ta kjelen av platen og la rabarbraen trekke i minimum 2 timer, gjerne over natten, på et kaldt sted.

Sil laken og ta ut vaniljestengene, men behold rabarbraskivene. De er nærmest en mos nå, og kan bli til kompott, smoothie, milkshake, eller kakefyll. Sett rabarbrasirupen kaldt til den skal brukes.

Rabarbradaiquiri:

3 cl hvit Bacardi rom

1 cl Cointreau

3 cl rabarbrasirup

2-3 dråper Angostura bitter

Saften av 1/4 lime

isbiter

Bland rom, Cointreau, rabarbrasirup, Angostura, limesaft og isterninger og server.

Rabarbradaiquiri
Rabarbradaiquiri

 

Du finner flere spennende drinker , både med og uten alkohol HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese