Rabarbralikør

Rabarbralikør

Rabarbralikør kan enkelt lages selv og i tillegg til at den blir en deilig likør til kaffen, kan den blandes bl.a. med prosecco eller annen musserende vin, til en velsmakende velkomstdrink.

4 deler rabarbrastilk i små biter

3 deler sukker

3 deler vodka

Hell rabarbra på et norgesglass, deretter sukker og til slutt vodka. Sett på lokket, rist det sammen og la det stå på kjøkkenbenken i fem uker. Snu glasset en gang om dagen. Siles og helles over i flaske etter fem uker. Klem resten av væsken ut av rabarbraen. Sett på kork og sett flaska kaldt i min. fem måneder.

Rabarbralikør
Rabarbralikør

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese