17. mai – hva skal jeg servere?

17. mai – hva skal jeg servere? Det er hyggelig å gjøre litt ekstra på nasjonaldagen, men det er også greit at man har tid til å kose seg. Jeg har satt sammen en meny som man kan forberede det meste dagen i forveien.

Blomkålsuppe er greit å servere, både som lunsj, med litt godt brød til og som forrett. Den kan lages dagen før og bare varmes opp når den skal brukes.

Du finner oppskrift på flere nydelige blomkålsupper her.

17. mai - hva skal jeg servere?

Grillet kalve- eller oksefilet med betestrimler, kryddersmør og potetsalat er også enkelt å servere. Her kan potetsalaten og kryddersmøret lages dagen før. Betene kan legges i form, så kun stekingen gjenstår og kjøttet kan enten legges i marinade, eller rubbes kvelden i forveien.

Pannacotta er en nydelig dessert som kan lages klar kvelden i forveien og bare pyntes før servering.

17. mai - hva skal jeg servere?

En deilig kake til kaffen og min barndomsfavoritt, som også kan lages dagen i forveien, nøtteterte.

17. mai - hva skal jeg servere?
17. mai – hva skal jeg servere?

 

Hipp hurra og gratulerer med dagen!

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese