204 – det sotrosa rommet

204 – det sotrosa rommet er det gamle rommet til den eldste sønnen i huset og siden han bor i gangavstand fra oss, har han ikke behov for å overnatte lenger.

Jeg liker å bruke nøytrale farger på vegg og tak. Gråfargen på veggen er ganske smart, i tilfelle jeg blir lei rosafargen. Det er enkelt å bytte ut interiørdetaljer og ikke pusse opp hele rommet.

Sengen er 150 cm bred og har et oppbevaringsrom under. Oppbevaringsrommet bruker vil til oppbevaring av hagemøbelputer på vinteren, så det er ganske smart. Nattbordet fant jeg på finn og det ser helt nytt ut. Teppet og lampa er fra Rusta og det blomstrete sengetøyet fra Sparkjøp. Alt må ikke være så dyrt, for å være koselig. Godtebollen er fra et loppemarked og jeg passer på at det er sjokolade med rosa papir i den.

Selvfølgelig måtte det sotrosa rommet har en passende morgenkåpe, og den fant jeg på KID.

Blande gammelt og nytt

Bildet til venstre er fra en bruktbutikk og det til høyre fra fineart. Begge er rammet inn hos Oddvar Olsen i Drammen.

Det gamle bildet med blomster er malt av oldemoren til Helene Marie Fossesholm og jeg har arvet det av besteforeldrene mine.

Den gamle tinen til venstre, er arvegods fra familien til mannen i huset og den rosa boksen er fylt av matoppskriftsutklipp, som skal testes ut.

De fine lyktene er laget av Lara Bohinc. Siden de står inne i et skap, bruker jeg elektriske telys i dem.

De gamle koppene er etter oldemora mi, som levde til jeg var 21 år og som jeg var veldig glad i.

 

Gjesterommene våre står alltid klare til å ta imot besøk og at det er nummer på dørene, gjør at vi bare gir beskjed om hvor de skal bo, når de kommer.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese