Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Grønland

Grønlands mattradisjoner består av råvarene fra havet og det som lever og vokser på landjorda. De bruker mye fisk, hval, sel, reinsdyr og lam. Nasjonalretten er suaasat, som er en hjemmelaget suppe som består av en tykk buljong laget av selkjøtt, med bygg eller ris og løk.

  • Bakt potet med gravlaks og kald rømmesaus
  • En smakfull forrett med fisk og skalldyr
    En smakfull forrett med fisk og skalldyr
  • Grilla lammekoteletter
  • Laks med kald rømmesaus
  • Laks på grillen
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.