Ukemeny 25 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Million Dollar Spaghetti
Million Dollar Spaghetti er en deilig variant av spagetti, som ligner lasagne. Det er lurt å la kjøttsausen koke lenge, for da blir tomatene søtere og sausen får en rundere smak. Om du ikke har tid til å vente, kan du tilsette 1 ss sukker.

Tirsdag: BBQ-laks
BBQ-laks er lettvint og godt. Du kan enten grille den, eller legge den i ildfast form og ta den i stekeovnen. Den serveres med en kald saus, men det øvrige tilbehøret kan varieres og gjøres så enkelt eller komplisert du ønsker.

Onsdag: Västerbottenpai med bacon, purre og løk
Västerbottenpai med bacon, purre og løk er en svensk klassiker og kan varieres med f.eks. laks i stedet for bacon. Västerbottenpai med bacon og løk passer godt på koldtbordet eller til forrett, eller lunsj eller som litt kveldskos. Västerbottenost minner litt om parmesan i smaken, men den er mykere og du får kjøpt den på Meny. Om du ikke har tid til å lage paibunn, kan du kjøpe en ferdigbunn, som du finner sammen med ferdige pizzabunner i butikken.

Torsdag: Bol Renversé
Bol Renversé betyr omvendt bolle og er en kyllingrett fra Mauritius. Alle ingrediensene fylles i en bolle, som deretter snus over på en tallerken.

Fredag: Pizza med spekeskinke
Pizza med spekeskinke gjøres på en litt spesiell måte, siden både spekeskinken, parmesanen og basilikumen legges på etter steking. Denne pizzaen er knallgod og en garantert suksess og om du ikke har tid til å lage pizzabunn, kan du kjøpe en ferdigbunn i butikken.

Lørdag:
Forrett: Minas gulrotsuppe
Minas gulrotsuppe er nydelig til forrett eller som en lunsjrett, med litt brød til. Gulrøttene gjør suppen litt søtlig, så det smaker deilig med litt bacon på.

Hovedrett: Musaka
Musaka, som ikke må forveksles med den greske moussakaen, er en velkjent rett i de baltiske landene og en skikkelig koserett.
Dessert: Mandelkake med sjokolade- og espressokrem
Mandelkake med sjokolade- og espressokrem er rask å lage og smaker veldig godt, både til kaffen og til dessert, med en god dessertvin til.

Søndag: Feire sankthansaften (midtsommer) med rømmegrøt og spekemat
Feire sankthansaften (midtsommer) med rømmegrøt og spekemat, det er en fin tradisjon. Selv om vi ikke har fri på sankthansaften i Norge, om den ikke faller på helgen, markerer vi den alltid hos oss med rømmegrøt og spekemat. Her er mine tips for et godt midtsommermåltid.

Dessert: Eple- og rabarbrapai med vaniljeis
Eple og rabarbrapai med vaniljeis, karamelliserte nøtter og urtesukker er en dessert som tar litt tid å tilberede, men den er verdt det.

Ukemeny for uke 25 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.