Asiatisk borddekking

Asiatisk borddekking kan være så mangt, siden Asia er en enorm verdensdel, med 52 land. Jeg har gått for en japansk vri, denne gangen. Borddekking er noe av det jeg virkelig koser meg med når jeg skal ha gjester og jeg setter alltid av godt med tid, så jeg ikke må stresse med det.

Asiatisk borddekking
Asiatisk borddekking

Ofte leverer jeg en serviett eller en del av et servise til den lokale Interflorabutikken min, eller forteller dem hva jeg ser for meg. Denne gangen forklarte jeg at jeg ville ha bord i grått, hvitt, svart og rødt til asiatisk mat og i tillegg sendte jeg et bilde av servietten jeg skulle bruke. De tok utfordringen på strak arm og jeg ble skikkelig fornøyd med resultatet.

Jeg synes det ble perfekt med de sorte pinnene i dekorasjonen, særlig med tanke på at vi også skulle spise noen av rettene med pinner.

Med svarte brikker fra Black Design, hvite tallerkener og svart pynt, ble jeg svært fornøyd med resultatet. Og menyen?…. Det ble fem retter fra forskjellige land i sør-, og Øst-Asia. De kommer på bloggen etter hvert.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese