Biffsmørbrød

Biffsmørbrød

Biffsmørbrød er supert når du har  rester av indre- eller ytrefilet, eller etter en biffmiddag. Oppskriften er på ett biffsmørbrød, som er ganske mettende og godt.

  • 2 skiver godt landbrød (om det er tørt kan du grille det litt på grillen, i en grillpanne eller ta det en kjapp tur i brødristeren)
  • 2 ss valgfri saus (f.eks. remulade, aioli, eller bearnaise)
  • Noen salatblader
  • Noen skiver tomat
  • 1 løk stekt lenge i smør, så den blir nesten søtlig
  • Urter eller spirer etter eget ønske

Løken trenger lengst tid, så det er lurt å starte med den. Skjær biffen i passe tynne skiver.

Legg 1 brødskive på en tallerken, smør på saus og legg på resten av ingrediensene. Smør litt saus på skive nr. 2 og legg den med sausen ned mot pålegget.

Kos deg med matrestene med god samvittighet.

Biffsmørbrød
Biffsmørbrød

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.