Biffsmørbrød er supert når du har rester av indre- eller ytrefilet, eller etter en biffmiddag. Oppskriften er på ett biffsmørbrød, som er ganske mettende og godt.
- 2 skiver godt landbrød (om det er tørt kan du grille det litt på grillen, i en grillpanne eller ta det en kjapp tur i brødristeren)
- 2 ss valgfri saus (f.eks. remulade, aioli, eller bearnaise)
- Noen salatblader
- Noen skiver tomat
- 1 løk stekt lenge i smør, så den blir nesten søtlig
- Urter eller spirer etter eget ønske
Løken trenger lengst tid, så det er lurt å starte med den. Skjær biffen i passe tynne skiver.
Legg 1 brødskive på en tallerken, smør på saus og legg på resten av ingrediensene. Smør litt saus på skive nr. 2 og legg den med sausen ned mot pålegget.
Kos deg med matrestene med god samvittighet.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.