Dekking til navnefest eller konfirmasjon

Dekking til navnefest eller konfirmasjon er ikke alltid like enkelt, om man vil ha noe utenom det vanligste. Svigerdatteren min har æren for denne borddekkingen og det ble både lekkert og tøft for en liten gutt.

Temafargene for navnefesten var svart og grønt. Dukene ble kjøpt som metervare hos Jysk og klippet i riktige lengder. Til og med telysene var i riktig grønnfarge.

Blomsterdekorasjonene ble laget av den flinke blomsterdekoratøren vi alltid bruker, hos Interflora.

Svigerdatteren min brukte svarte servietter i bunnen og brettet dem, så de lignet en sammenbrettet skjorte. Det er mulig flere års brettetrening fra klesbutikken hun jobbet i, vedsiden  av skolen var nyttig. Til slutt brukte hun mindre, grønne servietter med små blomster til slips.

Hun hadde også perlet grønne og svarte biler, som ble brukt som bordkort.

Dekking til navnefest eller konfirmasjon er en liten kunst i seg selv, og det var morsomt å komme som gjest og se hvor flott svigerdatteren min hadde laget i stand og midtpunktet for dagen, barnebarnet mitt og foreldrene, var i storform.

 

Du finner inspirasjon til borddekking til de fleste anledninger HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese