Gratinert kyllingrett

Denne retten har jeg laget som lørdagskos i sikkert 25 år og den er fortsatt like populær hos oss.

2 strimlede løk

Smør til steking

1 pk skivet sjampinjong

700 g strimlet kyllingfilet

Pepper, grillkrydder og paprikakrydder

3 paprika, gjerne flere farger

1 stor boks fløte

2 dl soyasaus.

1 pk reven ost

Stek løken i smør. Hell den over i ildfast form med høye kanter. Stek sjampinjong i det samme smøret og hell den over i den samme formen. Stek kyllingfilet i samme smør. Krydre godt med pepper, grillkrydder og paprikakrydder. Hell kyllingen og smøret over i formen. Skjær paprika i terninger og legg den over kyllingen. Hell på fløte, så det dekker, før du tilsetter soyasaus. Legg på godt med reven ost og stek i ovnen på 180 grader i ca 45 minutter.

Serveres med ris og en god salat.

 

Du kan abonnere på nyheter fra bloggen min. Det er helt gratis 😊

Du kan også følge bloggen på FB

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese