I dag er det den norske epledagen – lag noe godt av epler

I dag er det den norske epledagen – lag noe godt av epler, da vel.

Den siste tirsdagen i september er den norske epledagen, og jeg har laget en treretters middag med epler i alle rettene:

Forretten er en varmende og god suppe og dette er en sellerirotsuppe med epler og bacon. Du finner oppskriften HER.

Til hovedrett smaker det godt med lammecarre, med en saus av karri, sennep og epler til. Du finner oppskriften HER.

Sausen passer til mye mer enn lam, f.eks. svinekoteletter, svinefilet og kylling. Om du bare vil lage sausen, finner du oppskriften HER.

Desserten ble en helt nydelig eplekake, som du finner oppskriften på HER.

I dag er det den norske epledagen - lag noe godt av epler

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese