Ostesmørbrød med hamburgerrygg og BBQ-saus

Ostesmørbrød med hamburgerrygg og BBQ-saus eller toast er en enkel og god lunsj, kveldsrett eller lettvint middag i full fart. Jeg liker best Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown sugar BBQ-saus, men du kan bruke din favoritt.

Ostesmørbrød med hamburgerrygg og BBQ-saus
Ostesmørbrød med hamburgerrygg og BBQ-saus, før steking

1 skive brød

2 skiver hamburgerrygg

1 sprut BBQ-saus

Litt strimlet vårløk

Litt friske, finhakkede urter, f.eks. koriander eller bladpersille

4 skiver ost, gjerne vellagret

Legg på brødet i ønsket rekkefølge, med ost på toppen. Stekes på 200 grader til osten er smeltet og gyllen.

Ostesmørbrød med hamburgerrygg og BBQ-saus

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese