Frokostmuffins er godt, sunt og mettende. I tillegg er de supre å fryse ned og praktisk turmat. Oppskriften gir 12 velsmakende og saftige frokostmuffins.
1/2 dl olivenolje, ev. rapsolje
4 egg
3 dl yoghurt naturell
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
3 dl grovbakstmel
1 klype salt
150 g smårettbacon
1 rødløk, finhakket
1 paprika, finhakket
100 g revet ost
1 bunt gressløk, finhakket
Stek baconet sprøtt og gyllent, før du tilsetter løk og paprika og lar det frese noen minutter til løken blir myk. Avkjøl blandingen mens du lager muffinsrøren.
Visp sammen olivenolje, egg og yoghurt. Rør inn hvetemel, grovbakst, gressløk, bakepulver og salt. Rør resten av ingredinsene sammen med muffinsrørefinsrøren.
Fordel røren i muffinsformer og stek muffinsene midt i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.