Halvknuste poteter med parmesan er knallgodt til biff, koteletter, kylling og det meste av grillmat.
1 kg poteter med skall
4 ss extra virgin olje (raps eller oliven)
100 g revet parmesan
Salt og nykvernet pepper
Kok potetene med skallet på. Risle en ildfast form med halvparten av oljen Legg potetene i formen og knus dem utover med en gaffel. Dryss over salt, pepper og parmesan. Sett i ovnen på 200 grader til potetene er gylne.
Som variasjon smaker det godt med forskjellige krydderblandinger, som passer til tilbehøret, f.eks. kyllingkrydder eller biffkrydder.
![Halvknuste poteter med parmesan Halvknuste poteter med parmesan](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1050426-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.