Halvknuste poteter med parmesan

Halvknuste poteter med parmesan er knallgodt til biff, koteletter, kylling og det meste av grillmat.

1 kg poteter med skall

4 ss extra virgin olje (raps eller oliven)

100 g revet parmesan

Salt og nykvernet pepper

Kok potetene med skallet på. Risle en ildfast form med halvparten av oljen Legg potetene i formen og knus dem utover med en gaffel. Dryss over salt, pepper og parmesan. Sett i ovnen på 200 grader til potetene er gylne.

Som variasjon smaker det godt med forskjellige krydderblandinger, som passer til tilbehøret, f.eks. kyllingkrydder eller biffkrydder.

Halvknuste poteter med parmesan
Halvknuste poteter med parmesan

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese