Likørbakte pærer med sjokoladesaus

Likørbakte pærer med sjokoladesaus er både lettvint og godt. Det smaker godt med pisket krem, eller iskrem til, om du ønsker det.

Pærene:

1 boks hermetiske pærer

2 dl bananlikør, eller annen likør du liker

Legg pærene i en ildfast form og hell på pærelikør. Sett langt ned i ovnen på 200 grader i 10 min.

 

Sjokoladesaus:

1 dl lake fra pæreboksen

1 dl fløte

100 g mørk sjokolade

Kok opp fløte og lake, skru av varmen og tilsett sjokoladen i terninger. Rør til sjokoladen har smeltet og server.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese