Påskepynting på kjøkkenet

Det er koselig å pynte til de forskjellige høytidene og påsken er intet unntak. Jeg liker godt det gule innslaget etter en mørk og kald vinter. Jeg har ikke så mye påskepynt, siden vi ofte har vært på ferie i påsken. De koselige hønene fra Step In i Hokksund er den siste anskaffelsen.

De har fått hedersplassen på bordet, sammen med noen lykter jeg har fått av svigerdatteren min. Siden det har vært en del restriksjoner med Covid, har kjøpte jeg brikkene på nett fra Sparkjøp og er ganske fornøyd med det.

Blomsten er som vanlig fra Interflora og den er laget helt uten grønt. Jeg synes den er vakker.

Mannen min har en liten togbane på den ene kjøkkenbenken, men jeg har fått en liten flekk på midten, hvor jeg kan sette litt pynt.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese