Pynte til jul

Julepynting er noe av det hyggeligste jeg vet. Jeg har vanvittig mye julepynt, men når jeg har fått spredd det over hele huset, ser det ikke overpyntet ut. Jeg har tenkt helhet i mange år og ikke kastet meg på alle mulige trender, men heller vært opptatt av at det jeg kjøper skal passe til det jeg allerede har.

Dette koselige fatet med juletre, reinsdyr og barn som leker, pynter opp i det ene kjøkkenvinduet.

Jeg håper dette ga litt inspirasjon til egen julepynting. Uansett ønsker vi alle leserne til AperitivoMat en fin førjulstid.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese