Rossini – eller jordbærbellini er en nydelig variant av den italienske drinken bellini, som lages med fersken. Denne oppskriften gir 2 drinker.
225 g jordbær (225 g gir ca. 160 ml puré)
2 ts sukker (juster etter hvor søte bærene er)
Ca. 180 ml prosecco
Kjør jordbærene i blender eller kjør med stavmikser til en helt jevne masse og hell den gjennom en melsikt, så frøene blir skilt ut. Smak til med sukker, før du fordeler jordbærpuréen i to champagneglass, til litt under halvveis. Fylll opp med prosecco, litt om gangen så det ikke bobler over. Rør forsiktig for å blande og server rossini eller jordbærbellini med et jordbær til pynt.
![Rossini - eller jordbærbellini Rossini - eller jordbærbellini](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1090578.jpg?resize=750%2C1125&ssl=1)
Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.