Velkommen inn i rom 202 – Det ene gjesterommet

Velkommen inn i rom 202. Etter at sønnene mine flyttet hjemmefra, har vi pusset opp 2. etasje. Her er en liten titt inn i ett av gjesterommene – 202.

Jeg liker å male nøytrale vegger og er heller ikke spesielt opptatt av hva som er moderne farger, men vil heller sette mitt eget preg.  Jeg bruker også gamle og nye elementer om hverandre. Det hvite sengeteppet er et gammelt,  hjemmeheklet familiearvestykke.

Bildene har jeg fått tak i på auksjon.

 

Skapet er fra Ikea, men vi har byttet ut de triste knottene med noen gamle vi hadde liggende. Jeg har mye bøker og trolig litt i overkant mange kokebøker. Jeg ga opp å telle da jeg passerte 1000 kokebøker.

Den gamle oldemora mi, Karen Fernanda som jeg var så heldig å ha til jeg fylte 21, har fått plass i en gullramme inni skapet. Resten av nipsen i skapet, er stort sett enten fått, arvet eller minner fra reiser vi har vært på.

Siden vi vil at gjestene skal ha det hyggelig hos oss, har vi satt litt praktiske småsaker på nattbordet. I tillegg ligger det sjokoladehjerter, pakket inn i gullpapir, i en bolle på sjenken.

 

Jeg har lært at Buddha ikke skal stå på soverommet, i tilfelle han får se «syndige» aktiviteter. De som overnatter på 202 kan ev. dekke ham til.

 

 

Speilet fant jeg på finn, kleshengerne på Clas Ohlson og de fine knaggene på en interiørbutikk i nærheten.

Velkommen inn i rom 202 😍

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese