Guros fylte bakepoteter

Guros fylte bakepoteter smaker godt alene, som en lett kveldsrett, lunsjrett eller som deilig tilbehør til kjøttretter, som for eksempel biff.

6 bakepoteter

Litt nøytral olje

Salt og pepper

4 finstrimlede vårløk

2 cm hvitløk fra tube

200 g stekte baconterninger

1 boks cream fraiche

1/2 dl fløte

Vellagret revet ost

Skyll og vask bakepotetene og skjær dem over på langs. Legg dem med skjæreflaten ned, på et bakepapir rislet med olje, salt og pepper. Stek på 200 grader i ca. 1 time. De er ferdig bakt, når innmaten er myk. Ta ut innmaten fyllet med en skje og bland den med vårløk, hvitløk, baconterninger, creme fraiche og fløte. Smak til med salt og pepper. Legg fyllet tilbake i potetskallene og dryss over revet ost. Guros fylte bakepoteter gratineres på 200 grader i ca. 15 min, til osten er gyllen på toppen.

Guros fylte bakepoteter
Guros fylte bakepoteter

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese