Guros fylte bakepoteter smaker godt alene, som en lett kveldsrett, lunsjrett eller som deilig tilbehør til kjøttretter, som for eksempel biff.
6 bakepoteter
Litt nøytral olje
Salt og pepper
4 finstrimlede vårløk
2 cm hvitløk fra tube
200 g stekte baconterninger
1 boks cream fraiche
1/2 dl fløte
Vellagret revet ost
Skyll og vask bakepotetene og skjær dem over på langs. Legg dem med skjæreflaten ned, på et bakepapir rislet med olje, salt og pepper. Stek på 200 grader i ca. 1 time. De er ferdig bakt, når innmaten er myk. Ta ut innmaten fyllet med en skje og bland den med vårløk, hvitløk, baconterninger, creme fraiche og fløte. Smak til med salt og pepper. Legg fyllet tilbake i potetskallene og dryss over revet ost. Guros fylte bakepoteter gratineres på 200 grader i ca. 15 min, til osten er gyllen på toppen.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.