Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Mosambik

Mosambiks tradisjonsmat består mye av fersk sjømat, maisgrøt, hirse, gryteretter og mandioka (cassava pudding). Det er vanlig å servere kylling med bønner, kassavachips, batatapoteter, kokosnøtt og cashewnøtter. Det brukes mye hvitløk og piri piri (portugisisk innflytelse).

  • Tomatsaus fra Afrika
  • Wali
  • Kachumbari
    Kachumbari
  • Bønnesuppe med mais
    Bønnesuppe med mais
  • Kylling Swahili
  • Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)
  • Piri piri-kylling
    Piri piri-kylling med ovnspoteter og yoghurtsalat
  • Nanbrød med hvitløk – knallgode
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.