Vongole med smak av Østen

Vongole med smak av Østen

Vongole med smak av Østen er nydelig og kan enten brukes som suppe, gjerne med godt brød til eller som hovedrett, med ris eller nudler til. Om du ikke finner vogoleskjell i butikken, kan du spørre etter hjerteskjell. Det fungerer også veldig bra.

1 finhakket løk

1 cm revet ingefær

2 finhakkede chili

1 boks kokosmelk

1 boks kokoskrem

2 fedd finhakket hvitløk

1 liten flaske sweet chili dippingsaus

2 finstrimlede vårløk

1 nett (til suppe) eller 2 nett (til hovedrett) vongoleskjell

1 plante finhakket koriander

Fres løken i litt olje. Tilsett ingefær, chili  og hvitløk. Hell på kokosmelk, kokoskrem og sweet chili dippingsaus. Kok opp og tilsett vongoleskjell og vårløk, sett på lokket og vent til skjellene har åpnet seg. Tilsett finhakket koriander, rør rundt og server med godt brød. Dekk med dype tallerkener, gaffel og skje til gjestene, for kraften blir helt nydelig.

Vongole med smak av Østen
Vongole med smak av Østen

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.