Torsk med soya- og hoisinsaus

Torsk med soya- og hoisinsaus

Torsk med soya- og hoisinsaus er en lettvinn og velsmakende hverdagsrett. Du kan gjerne erstatte torsken med andre fiskeslag, om du ønsker.

  • Torskefilet, uten skinn og ben (200 g per person)
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss hoisinsaus
  • 2 ss riseddik (bruk vineddik om du ikke har riseddik)
  • 2 ts honning
  • 2 ts olivenolje
  • Litt sriracha eller chiliflakes, etter smak
  • 4 vårløk, i strimler
  • 1 hvitløksfedd, finhakket eller most
  • 1 pk bønner, renset og delt i 3

Del torsken i porsjonsbiter og legg den i et lite, ildfast fat. Bland sammen resten av ingrediensene, smak til om den trenger mer honning og hell der over. Dekk formen med aluminiumsfolie eller lokk, og bak ved 225 grader i 10 – 15 minutter, avhengig av tykkelsen på fisken. Pynt med korianderblader og server med ris eller nudler, tilberedt etter anvisning på pakken.

Torsk med soya- og hoisinsaus servert med ris
Torsk med soya- og hoisinsaus servert med ris

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.