Torsk med soya- og hoisinsaus er en lettvinn og velsmakende hverdagsrett. Du kan gjerne erstatte torsken med andre fiskeslag, om du ønsker.
- Torskefilet, uten skinn og ben (200 g per person)
- 4 ss soyasaus
- 4 ss hoisinsaus
- 2 ss riseddik (bruk vineddik om du ikke har riseddik)
- 2 ts honning
- 2 ts olivenolje
- Litt sriracha eller chiliflakes, etter smak
- 4 vårløk, i strimler
- 1 hvitløksfedd, finhakket eller most
- 1 pk bønner, renset og delt i 3
Del torsken i porsjonsbiter og legg den i et lite, ildfast fat. Bland sammen resten av ingrediensene, smak til om den trenger mer honning og hell der over. Dekk formen med aluminiumsfolie eller lokk, og bak ved 225 grader i 10 – 15 minutter, avhengig av tykkelsen på fisken. Pynt med korianderblader og server med ris eller nudler, tilberedt etter anvisning på pakken.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
