En deilig, solfylt søndag og jeg tar opp poteter fra kjøkkenhagen

En deilig, solfylt søndag og jeg tar opp poteter fra kjøkkenhagen og det betyr dessverre av høsten nærmer seg. Sommeren nærmer seg slutten og det kan vi merke på kjøkkenhagen. Potetene er klare til å tas opp. Jeg lot noen av mandelpotetene jeg kjøpte i vinter, bli liggende igjen på kjølerommet, sånn at de fikk groer. Når våren kom, brukte jeg dem som settepoteter. Premien kommer nå fremover, når vi kan spise poteter fra egen avling.

Jeg vil bruke de første potetene til å lage en lun, gresk potetsalat og servere den med greske kjøttboller.

En deilig, solfylt søndag og jeg tar opp poteter fra kjøkkenhagen

Vi har en tomatplante og en chiliplante som lever i harmoni i en kasse på verandaen. Selv etter at vi har høstet og spist av begge, er det fortsatt mye mer  igjen, men det er ikke modent enda. Nå får vi håpe på en mild og solfylt tid fremover, så vi får glede av den gode, solmodnede smaken.

En deilig, solfylt søndag og jeg tar opp poteter fra kjøkkenhagen

Hvis du lurer på hva potetene skal brukes til, eller trenger litt inspirasjon… Sjekk her.

 

En deilig, solfylt søndag og jeg tar opp poteter fra kjøkkenhagen
En deilig, solfylt søndag og jeg tar opp poteter fra kjøkkenhagen

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese