Disse deilige, italienske kjeksene passer godt både som sprøtt tilbehør til dessert og som en liten godbit til kaffen.
100 g smør
2 dl supper
3 egg
3 ss kokt espresso
150 g kokesjokolade, grovhakket
1 dl hasselnøtter, grovhakket
350 g hvetemel
50 g kakao
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett og ett mens du fortsetter å vispe. Rør inn resten av ingrediensene. Rull to tykke pølser, som legges på en stekeplate med bakepapir. Klem dem litt flate og stek dem på 180 grader i 20 min. Avkjøl i 10 min. før du skjærer dem i skrå skiver, ca 1,5 cm brede. Legg dem opp ned på en rist og stek videre i 10 min. Skru av varmen og la kakene ligge i ovnen i 10 min. til. Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks.