Carpaccio av hval

Carpaccio av hval er en av mine favoritter og kan brukes til lunsj, forrett eller som en del av et tapasbord. Om du ikke ønsker helt rått kjøtt, kan du steke hvalbiffen i 2 minutter på hver side, før du deler den i tynne skiver.

Tynne skiver hvalkjøtt av god kvalitet

Pistasjkjerner

Parmesanskiver

Ruccola

Olivenolje av god kvalitet

Balsamico

Flaksalt og pepper

Legg hvalskivene utover et fat eller på tallerkener. Fordel hakkede pistasjkjerner, parmesan og basilikumblader over. Ved servering, risles det over litt god olivenolje, en tyktflytende balsamico og til slutt et dryss nykvernet salt eller flaksalt og pepper.

Du finner flere matretter med hval her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese