Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Kambodsja

Maten i Kambodsja har mange likhetstrekk med den du finner i Thailand og Vietnam. Det brukes mye ris og mye chili. Ferskvannsfisk fra Tonlé Sap og Mekongelva er en viktig del av kostholdet.

Oppskrifter fra Kambodsja:

  • Agurksalat med asiatisk vri
    Agurksalat med asiatisk vri
  • Agurksalat til fiskeretter fra Sør-øst Asia
  • Amok trei – mok pa – fiskepakker med kokos
  • Ananas med kokosis og karamellsaus
  • Asiatisk kylling med ris

Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.