Agurksalat med asiatisk vri

Agurksalat med asiatisk vri

Agurksalat med asiatisk vri passer perfekt til mange asiatiske fiskeretter. Den er kjekk å bruke når du skal ha gjester, siden du gjerne kan lage den klar flere timer i forveien og bare sette den på bordet når gjestene kommer.

1/2 – 1 slangeagurk, avhengig av størrelsen

2 dl vann

1/2 dl eddik

2 ss soyasaus

1 ts reven ingefær

1 ss sukker

1/2 ts pepper

Bland vann, eddik, soyasaus, ingefær, sukker og pepper. Skjær agurken i tynne skiver. Jeg bruker ostehøvel, som gjør det enkelt og skivene blir flotte og jevntykke. Legg agurken i eddikblandingen og la det stå og trekke i kjøleskapet i minimum 1 time.

Agurksalat med asiatisk vri
Agurksalat med asiatisk vri

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese