Konjakk- og soppsaus

Konjakk- og soppsaus smaker godt til and, hval, storfe, lam, svin og vilt.

2 pk sopp i skiver

2 finhakkede løk

4 ss fond, f.eks. kylling, okse, kantarell eller vilt etter hva du skal servere sausen til

2 fedd finhakket hvitløk

10 cl konjakk (1 miniatyrflaske)

5 dl fløte

Pepper

Brun soppen og løken godt i smør. Tilsett hvitløk og la den frese med noen minutter. Tilsett konjakk, fløte og fond. La det koke til det tykner. Smak til med pepper og ev. mer fond om du ikke synes det er salt nok.

 

Konjakk- og soppsaus
Konjakk- og soppsaus

 

Du finner flere spennende sausoppskrifter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese