Det nærmer seg høst, men etter en runde i hagen i dag, kan jeg fortsatt kjenne gleden over at sommeren ikke er helt over. Disse vakre liljene er av en eller annen grunn, mye senere i blomst en resten av liljeplantene våre.
![Fortsatt litt sommer i hagen Fortsatt litt sommer i hagen](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/1D1B1CEB-EAF4-4BDF-B31F-A01689B81FBA.jpeg?resize=750%2C499&ssl=1)
Klematisen og rosene er også i full blomst. Det er varmt og godt i lufta og vi er snart klare for en middag ute på verandaen.
I dag tester vi det helt nye kjøkkenvidunderet vårt – en sous vide. Prinsippet er at maten ligger vakumpakket på lav temperatur i time etter time og resultatet skal bli mørt og saftig. Akkurat nå ligger det et stykke reinsdyr der og vi er veldig spente på resultatet.
Du kan se oppskrifter i sous vide her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.