Fransk meny kan varieres, nesten i det uendelige. Det franske kjøkken er kjent over hele verden og har vært en inspirasjon for mange andre land, med sitt mangfold av retter og teknikker.
Velkomstdrink: Kir Royale
Kir Royale er en enkel, lettlaget og velsmakende drink som lages med champagne og Créme de Cassis, som er en solbærlikør.

Forrett: Hummer thermidor – gratinert hummer
Hummer thermidor er nok den mest kjente hummerretten i verden og smaker fantastisk.

Hovedrett: Andrebryst med konjakk- og peppersaus
ndebryst med konjakk- og peppersaus er nydelig selskapsmat. Her har jeg servert det med karamelliserte gulrøtter, brokkoli og potetmos, men det er mye annet som er godt til også.

Dessert: Créme Brûlée
Crème brûlée er det franske svaret på karamellpudding. Crème brûlée er en smart dessert å servere når du skal ha gjester, for du kan gjøre det meste klart dagen før, sånn at du kun legger sukker på toppen og karamelliserer det med en brûléebrenner ved serveringen. Sukkeret skal ligge som et knasende, sprøtt lag på toppen.

Du finner flere spennende menyer fra fjern og nær her og flere franske retter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.