Innbakt kyllingbryst med brokkolipuré

Innbakt kyllingbryst med brokkolipuré og granateple er en rett vi fikk servert hos sønnen og svigerdatteren min. Brokkolipuréen gjør at du ikke savner saus. Oppskriften er passe til 4 personer.

Brokkolipuré:

2 brokkoli

50 g smør

1 ss grønnsaksfond

1 ½ dl fløte

Salt og nykvernet pepper

1 pose reven parmesan

2 fedd hvitløk, finhakket

Kok brokkolien mør i vann. Hell av vannet, tilsett resten av ingrediensene og kjør blandingen glatt med stavmikser. Gi brokkolipuréen et oppkok og smak til med salt og pepper.

Kyllingen:

600 g kyllinglårfilet eller brystfilet

1 skive serranoskinke per kyllingfilet

Pepper

Krydre kyllingen med pepper. Rull inn hver filet med skinke og stek dem i smør, til skinken er gyllen og sprø og fileten er gjennomstekt, men ikke tørr.

Server med granateple, litt balsamico og valgfrie poteter, som du finner mange spennende varianter av HER.

 

Innbakt kyllingbryst med brokkolipuré og granateple
Innbakt kyllingbryst med brokkolipuré og granateple

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese