Italienske bønner med delikatesseløk er perfekt tilbehør til mange slags kjøtt og fiskeretter. I tillegg til løken, får du en diskret smak av hvitløk og sprøheten fra brødbiter eller panko.
2 ss smør
10 delikatesseløk, skrelt
1 ts finhakket hvitløk
1 ts italiensk krydderblanding
1/2 kopp brødsmuler, ev. panko
1 dl parmesan, revet
1 pose ferske, grønne bønner
Salt og pepper
Brun løken i smør, på middels varme i en sautépanne. Det tar litt tid, så vær tålmodig. Tilsett hvitløk, italiensk krydder, brødsmuler og parmesan. Rør godt og stek på middels varme, til brødsmulene begynner å bli brune, ca. 3-4 minutter.
Kok opp bønnene i en kjele vann, hell av vannet og rør dem inn i blandingen i panna. Smak til med salt og pepper og server italienske bønner varme.
![Italienske bønner med delikatesseløk Italienske bønner med delikatesseløk](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1060656-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.