Kjølerommet vårt – oppgradering

Kjølerommet vårt er noe av det beste i hele huset. Vi har oppgradert det med nye hyller og jeg er kjempefornøyd. Jeg pleier å fleipe med at jeg har bedre utvalg enn Rema’n.

Jeg har systematisert kjølerommet, så det skal være lett å få inspirasjon og enkelt å finne det vi vil bruke og det meste har en fast plass.

Det er ikke mulig å få tak i alle slagene jeg ønsker med fond i Norge, så alle rundt meg vet at om de skal til Sverige, ligger det en stående ordre om å kjøpe to av hvert slag og ta med hjem til meg.

System:

Jeg har kjøpt praktiske, gjennomsiktige bokser, som jeg har merket med hva de skal inneholde, som f.eks. landet eller området produktene kommer fra.

Dette gjør at når vi skal lage mat fra f.eks. Japan, løfter vi ut riktig boks og plukker til oss det vi trenger.

For noen land er det ikke nok med en boks, så da har jeg satt to oppa hverandre.

Jeg har kjøpt disse boksene på Clas Ohlson, men jeg har sett at flere butikker har fått dem inn nå.

Påfyll og bruk:

Jeg handler vanligvis kun én gang per uke og passer på å sette de nye varene bak de gamle, så vi bruker dem i riktig rekkefølge. I tillegg til den vanlige Menybutikken min, som ligger på Union i Drammen, reiser jeg ofte innom asiatiske butikker og plukker med meg både mat jeg begynner å bli tom for, men også produkter jeg ikke har sett før. Jeg kommer ofte hjem med ting jeg må google, for å finne ut hvordan jeg skal bruke dem.

Om du vil se flere av rommene i huset vårt, kan du se her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese