Kylling i kokossaus er en rett som smaker godt og er rask å tilberede. Sausen som er syrlig, søt, hot og fyldig. Om du ikke ønsker retten så sterk, kan du halvere mengden sambal oelek. Oppskriften er passe til 4 pers.
1 boks kokoskrem
1 løk, finhakket
3 ss limejuice
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss hver sambal oelek og brunt sukker
1 ss vegetabilsk olje og revet fersk ingefær
1 ts havsalt
6 beinfrie og skinnfrie kyllinglår
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland alle ingrediensene, unntatt kyllingen, i en bolle. Tilsett kyllingen og bland godt, så kyllingen blir dekket på alle kanter. Hell blandingen over i en stor ildfast form. Stek midt i ovnen i ca. 45 minutter på 180 grader, eller til kyllingen er gjennomstekt og sausen har tyknet og blitt gyllen.
Legg på korianderblader og limebåter.
![Kylling i kokossaus Kylling i kokossaus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1000478.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.