Laos’ mattradisjoner er fargerik og smaksrik og de bruker mye ris, kokos, urter og ferske grønnsaker. Kylling, and, svin, biff, vannbøffel og vilt fra jungelen er mye spist. De spiser også en god del fisk og reker. Av frukt og grønnsaker er ferske bambusskudd, ingefær, galangal, bananblomst, mango, papaya, rambutan, durian, guava, mangostan, stjernefrukt, ananas, vannmelon, jackfrukt og bananer viktige ingredienser.
- Svinekoteletter med asiatisk vri
- Asiatiske svinekoteletter med salat
- Ferske vårruller
- Sticky rice
- Peanøttsaus til mat fra Sør-Øst Asia
- Amok trei – mok pa – fiskepakker med kokos
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.