Peanøttsaus til mat fra Sør-Øst Asia er deilig til grillspyd, flere retter av fjærkre og kan også brukes som saus til thaipizza.
1/2 dl ketjap manis
1 ts hvitløk fra tube
1/2 ts Sambal Olek
1 ss nøytral olje
1/2 ss sesamolje
1/2 ss ingefær fra tube
1 liten neve frisk, finhakket koriander
1/2 glass peanøttsmør
Bland sammen i en kjele og kok opp. Spe med vann til det er passe tykt.
![Peanøttsaus til mat fra Sør-Øst Asia Peanøttsaus til mat fra Sør-Øst Asia](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/79060C30-6DC5-4B12-9DD2-D1D35EC7A5D8.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere spennende sausoppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.