Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Moldova

Moldovisk mat består hovedsakelig av forskjellige typer kjøtt, poteter, kål og forskjellige korntyper. De har mye til felles med rumenske, gresk, polsk, ukrainsk og russiske mattradisjoner.

Moldova har fruktbar jord og moldoverne produserer druer, frukt, grønnsaker, korn, kjøtt og melkeprodukter.

  • Baklava med pistasj
    Baklava med pistasj
  • Biff stroganoff
  • Deilige grillspyd
  • Ensaladilla rusa
    Ensaladilla rusa
  • Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
    Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
  • Pilafris
  • Potetmos
  • Sarmale
    Sarmale
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.