Naturlig og nordisk bord

Naturlig og nordisk bord er vakkert, synes jeg. Borddekking en en av de hyggelige forberedelsene, når jeg skal ha selskap. Jeg liker å variere stilen etter årstid, hva slags selskap det er og etter hva slags mat jeg skal servere.

I dag skal jeg ha de voksne barna på middag og jeg vil dekke bordet i en avslappet og naturlig, nordisk stil.

Jeg har valgt vakre, dusgrønne løpere og servietter, som heter Trine, fra BGA fotobutikk. De passer perfekt til denne stilen og de finnes i naturfarget også, om du foretrekker det. Serviettene har jeg lagt litt “tilfeldig” og bundet på gammeldagse pakkelapper med hyssing av hamp, som bordkort.

Om du har lyst til å forsøke deg på denne stilen, finner du tekstilene jeg har brukt her:

Stilsikker innredning i Skandinavisk design – BGA (bgafotobutikk.no)

De har også masse annet lekkert, til alle rommene i huset og i mange stilarter, så det bør være noe for enhver smak.

Jeg sparer på fine kvister fra hagen og naturen rundt meg, så de har jeg tatt frem og fordelt utover midten av bordet. Jeg har også vært i blomsterbutikken og kjøpt en julerose, som jeg har klippet blomster og blader av. De har jeg satt i små vaser rundt på bordet. Jeg fikk også noen svibler billig, fordi de nærmest seg slutten av blomstringen. De har jeg vasket rene for jord og lagt på med løken og alt. Til slutt har jeg satt inn små telysholdere her og der.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese