Norge: Marlenes Bistro i Kongsberg

Marlenes Bistro i Skrågata i Kongsberg er et hyggelig spisested, med imøtekommende betjening og deilig mat. De holder til i nostalgiske, nyoppussede lokaler og du blir møtt av en smilende daglig leder, som hele tiden er oppmerksom og hjelpsom.

Til forrett valgte vi hvitløksbakte kongereker og klippfiskkroketter med aioli.

Kongerekene smakte godt og krokettene var alene verdt turen til restauranten. De var velsmakende, spør på utsiden og luftige inni. 

Den ene hovedretten ble marinert entrecôte av kalv, potetterte, sesongens grønnsaker og estragonsmørsaus. Kjøttet var mørt, grønnsakene tilberedt med perfeksjon og sausen var en innertier.

Den andre hovedretten var Cæsarsalat, som var helt etter boken og som kunne fungert godt som en lunsjrett også. 

Til dessert falt valget på salt karamell på glass, karamellsaus og popcorn og det var litt av en smaksopplevelse. Jeg forsøkte å lure ingrediensene ut av servitøren, men det var ikke mulig, dessverre, så jeg skal prøve meg frem og håper jeg treffer sånn noenlunde. Om jeg kommer i nærheten, lover jeg å legge den ut på bloggen.

Både forretter, hovedretter og dessert smaker fortreffelig og vi skal garantert tilbake til Marlenes Bistro.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese