Strawberry Cream er en kosedrink, som jeg gjerne bruker som dessert. Jordbær med fløte, som dessert ble oppfunnet i 1509, av kardinal Thomas Wosley, som blandet dem på en bankett. Når drinken, med den samme perfekte kombinasjonen ble oppfunnet, er usikkert.
6 cl gin med lite einersmak, f.eks. Hendrich’s
3 cl jordbærlikør
3 cl hvit creme de cacao
1,5 cl blanding av fløte og melk (50/50)
Pynt: jordbær
Fyll gin, jordbærlikør, cacaolikør og fløtemelken i en shaker med is og rist til den er godt avkjølt. Sil over i Martiniglass og pynt med et jordbær.
![Strawberry Cream Strawberry Cream](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1080079.jpg?resize=667%2C1000&ssl=1)
Du finner flere velsmakende drinker, både med og uten alkohol, HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.